Venujeme sa príprave mäsa horúcim vzduchom v uzavretých komorách. Zdrojom tepla je drevo, čím získa mäso nenahraditeľnú chuť.
Samotné slovo BARB-A-QUE znamená doslova od brady ku chvostu. V minulosti sa tento spôsob používal na prípravu celej svine. Vznik tejto techniky sa pripisuje indiánom, ktorí žili v oblasti Karibiku. Neskôr si ju osvojili američania, ktorí si ju roky upravovali až do dnešnej podoby.
Objednávky pre nasledujúci deň je nutné vytvoriť do 13:00.
1. Rebierka 350g-400g v konečnom stave s kosťou
-min odber 6 porcií
Prílohy: -hranolky, zem.lokše, opekané zemiaky, alebo pečivo Alergény: 10Možné objednať do 13.00 hod. pre nasledujúci deň.
2. Šašlik200g v konečnom stave
-min.odber 5 porcii Prílohy: -hranolky (220g), prílohy podľa potreby Alergény: 7,10Možné objednať do 13.00 hod. pre nasledujúci deň.
4. KolenoPodávajú sa len celé kolená s kosťou (1500g-2000g)
-min odber 6 porcii/ cca 3 kolená Prílohy: -pečivo, čalamada, horčica ,chren podľa potreby
Alergény: 10Možné objednať do 13.00 hod. pre nasledujúci deň.
5. Plnené kura -kura pečené 2,5 hod, plnené zemiakmi a jablkami, min odber 3x,možnosť objednať aj neplnené Prílohy: -hranolky Možné objednať do 13.00 hod. pre nasledujúci deň.
6. Plnená roládaMäsové plátky bravčového plnené uhorkou, syrom a horčicou kde prílohou sú opekané zemiaky alebo hranolky.Konečná hmotnosť je cca 2,00 kg ( 7-9 ľudí).
Prílohy: -podľa potreby Alergény: 7,10Možné objednať do 13.00 hod. pre nasledujúci deň.
8. Pivárska misaNapr.rebrá/ krkovička / koleno 0,400kg / osoba.
K tomu sa podáva ako príloha hranolky, opekané zemiaky, lokše, pizza chlieb (podľa výberu) 0,200g / osoba. Omáčka bbq a cesnakovo jogurtová, malý dezert v cene.
(Min 9 porcií (600g) a je možné zabezpečiť aj pre vyšší počet napr.100 osôb)
Prílohy: -jedlo je doručené na miesto v chafingových nádobách, takže si môžete jedlo vychutnávať teplé ako dlho bude potrebné, jednorazové taniere a príbor je samozrejmosťou (v cene) Alergény: 7,10,Možné objednať do 13.00 hod. pre nasledujúci deň.
9. Gyros bravčové Mäso napichnuté na tyči, 5-6 hod. doba pečenia za stáleho točenia, postrekované. Vhodné na malé oslavy, stretnutia. Min. ober od 5kg (15 osôb). Alergény: 7,10Možné objednať do 13.00 hod. pre nasledujúci deň.
10. Pečená sviňaSviňa je pečená 9-10 hodín a mäsko je šťavnaté a jemné ako Pulled Pork, počas pečenia striekané pivkom alebo červeným vínom, Veľmi vhodné pre firemné či narodeninové oslavy.Podáva sa v nerezovej vani s prílohami podľa výberu (cena bez príloh). Hmotnosť svine je min.15kg (cca 15 ľudí )objednávky na prasa týždeň vopred! Prílohy: -podľa vlastného výberu, napr. pečené zemiaky, lokše, hranolky (prílohy nie sú v cene) Možné objednať do 13.00 hod. pre nasledujúci deň.
12. Trhané mäso / Pulled Pork-bravčové pečené, trhané, dochutené podľa vlastného výberu
Alergény: Žiadne Možné objednať do 13.00 hod. pre nasledujúci deň.